Cantemus
Bild, alla tiders jul

Mål

SOMMARKÖR FÖR VACCINERADE 9 - 15 AUGUSTI 2021 I NACKA AULA
KONSERTER DEN 14-15 AUG

Veckodagar reptid kl 17-21, helgrep och konsert den 14 & 15 augusti. Vi sjunger tillsammans med Zoie Finer och litet band där vi plockar fram några av våra Stockholmslåtar från våren 2020 (som vi skulle sjungit med Svante Thuresson) och lite svenska körklassiker.

MOZARTS REQUIEM - NACKA AULA DEN 6 & 7 NOVEMBER 2021

Repstart den 30 och 31 augusti i aulan på Sverige-Finska skolan vid Fridhemsplan.
Vi sjunger konserter den 6-7 november 2021 med orkestern ReBaroque, konsertmästare Maria Lindal, sångsolister och Stina Ekblad som läser lyrik. Konserterna är en tribut för alla som lidit eller gått bort i pandemin.

Extrarep inför konserter den 6 och 7 november
torsdagen den 4 nov kl 18-21 i Nacka Aula
fredag den 5 november kl 18-21 med orkester

Vi väljer att göra dessa konserter i Nacka Aula då bokningen här är mycket mer flexibel än de stora scenerna. Pandemin skapar fortfarande osäkerhet med möjliga återkommande restriktioner.

WEST SIDE STORY - STOCKHOLMS KONSERTHUS DEN 16 JANUARI 2022

Repstart den 30 och 31 augusti i aulan på Sverige-Finska skolan vid Fridhemsplan.
Vi har lagt grunden för Mozarts Requiem under våren och fortsätter med Mozart de första veckorna i september för att sedan para Mozart med West Side Story under hösten fram till konserter. Alla som deltar hösten 2021 förväntas vara med på både Mozart och West Side Story. Du som inte sjungit Mozarts Requiem förut och som inte var med och ”streamövade” Mozart under våren 2021 kan få noter och stäm-CD omgående och kan få extraövningar under hösten.

I West Side Story kommer vi att arbeta tillsammans med dansare och göra en spännande ljussättning.

ANMÄLAN PÅ CANTEMUS.SE FÖR BÅDE ”SOMMARKÖR” OCH ”HÖSTKÖR”

Anmälan till Sommarkören 9-15 aug och höstterminen 2021 kan du göra på samma ”blankett” på hemsidan från den 16 juli. Senast anmälan för sommarkören är den 6 augusti och för höstterminen är senaste anmälningsdagen den 24 september.
Obs! Du anmäler dig antingen till måndagar eller tisdagar, du kan sedan fritt byta repetitionsdag eller delta båda dagarna om du vill.
Du kan klicka här för att komma till anmälningssidan!